Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Frikadelle Burger

Vegan meatballstyle rondo burger

Serving 2 porties
Tijdsduur 26 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

200 Gram Garden Gourmet meatball-style rondo
1 grote tomaat
50 gr rucola sla
1 kleine rode ui
1 limoen
2 volkoren granenbroodjes
2 el knoflook-yoghurt vegan mayonaise
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Vegan meatballstyle rondo burger

Een heerlijk recept nodig voor jouw vegan lunchbox? Garden Gourmet staat voor je klaar! Met dit recept maak je iedereen jaloers! Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en natuurlijk onze heerlijke Meatball Style rondo voor dit vegan recept.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Bereid de ui voor

Schil en snijd de ui in dunne ringen.

2. Marineer de ui

Besprenkel rijkelijk met limoensap en laat ongeveer 10 min marineren.

3. Rooster het brood

Halveer de broodjes en rooster de snijkanten gelijkmatig bruin in een hete koekenpan.

4. Bouw je hamburger

Smeer de bodems in met knoflook-yoghurtmayonaise en verdeel er wat rucola over. Werk af met een paar plakjes tomaat en de ingelegde rode uienringen.

5. Bak de Meatballstyle rondo

Bak de Meatballstyle rondo volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op de broodjes.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
51.4 Grams
Energie
530.1 kilocalorieën
vetten
24.3 Grams
Eiwit
25.6 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox