Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Frikadellen Sandwich with Sauerkraut salad

Vegan meatball-style rondo broodje met zuurkool

Serving 2 porties
Tijdsduur 15 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet meatball-style rondo
2 luchtige en krokante vers gebakken broodjes (ciabatta)
150 g verse zuurkool (ongekookt)
2 tomaten
4 blaadjes snijsla
1 klein bosje waterkers
1 el veganistische mayonaise
1 el olie (om te frituren)
Zwarte peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Vegan meatball-style rondo broodje met zuurkool

Op zoek naar een snelle maar stevige lunch? Ons sandwichrecept zal je bevallen, gemaakt met onze Garden Gourmet meatball-style rondo en zuurkool.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Rooster de ciabatta en bereid de zuurkool en tomaten

Snijd de ciabatta in de lengte doormidden en rooster de vlakken kort in een hete pan. Giet de zuurkool af en knijp het vocht er een beetje uit. Snijd de tomaten in plakjes.

2. Bak de Garden Gourmet Meatball-style Rondo

Bak de Garden Gourmet Meatball-style Rondo volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking goudbruin.

3. Stel je Meatball-style Rondo sandwich samen en geniet ervan!

Besmeer de broodjes met mayonaise en verdeel de slablaadjes en zuurkool er royaal over. Verdeel de plakjes tomaat erover en leg de Garden Gourmet Meatball-style Rondo erop, garneer met waterkers en leg de bovenkant er op

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
24 Grams
Energie
398.5 kilocalorieën
vetten
25.8 Grams
Eiwit
16.3 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox