maaltijdsalade met pompoen en asperges

Spinazie-kaas rondo met asperge-pompoen maaltijdsalade

2 porties
35 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische Spinazie-Kaas Rondo
300 g rozeval aardappels
200 g pompoen
100 g groene asperges
100 g cherrytomaten
40 g rucola
1 rode ui
2 el olijfolie
2 takken tijm, fijngesneden
2 el extra vergine olijfolie
sap van 1/2 citroen
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1.

Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snijd de pompoen in partjes en verdeel ze op een bakplaatje. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout, peper en fijngesneden tijm en rooster ze in ca. 20 min. gaar en gekleurd.

2. 2.

Snij de aardappelen in schijfjes. Kook de aardappelschijfjes in ca. 8 min. gaar. Voeg na 5 min. de aspergetips toe, kook ze samen gaar en giet af.
Maak intussen de dressing door de ui fijn te snipperen en te mengen met de olie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper.

3. 3.

Bak de spinazie-kaas rondo’s volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven.

4. 4.

Verdeel de rucola met de pompoen, aardappel, tomaatjes en asperges op borden.

5. 5.

Schep of geef er dressing bij en leg de spinazie-kaas rondo’s erbij.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
53.1 Grams
Energie
613.5 kilocalorieën
vetten
38.8 Grams
Eiwit
16.1 Grams