Verwarm de oven tot 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak de bloemkool schoon, snijd hem in kleine roosjes, verdeel hem over de bakplaat en wrijf hem in met olijfolie.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Spinazie-kaas Rondo
1 kleine bloemkool
50 g geraspte Parmezaanse kaas
2 el olijfolie
40 ml yoghurt
1/4 limoen, sap en schil
Een paar takjes basilicum
Granaatappelzaadjes
2 takjes bosui
1 handvol pijnboompitten
25 g paneermeel
Zomersalade met Spinazie-Kaas Rondo
Probeer deze heerlijke, lichte vegetarische zomersalade met de Garden Gourmet spinazie kaas rondo, bloemkool en granaatappelpitjes, echt heerlijk!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de bloemkool
2. Bereid de overige ingrediënten
Meng het paneermeel en de Parmezaanse kaas in een kom. Strooi dit mengsel over de bloemkoolroosjes en kook 15 minuten, of tot de bloemkoolroosjes gaar zijn. Meng de yoghurt met het limoensap, zout en peper. Fruit de spinazie en de spinaziekaasrondo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Serveren
Verdeel de rijst over de borden en verdeel de gesneden spinazie rondo op het bord. Werk af met granaatappelpitjes, pijnboompitten, fijngesneden bosui, sesamzaadjes, basilicum, limoenschil en de yoghurtdressing.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
36.7 Grams
Energie
417.4 kilocalorieën
vetten
21.8 Grams
Eiwit
20.3 Grams