Zoete aardappel stamppot

Zoete aardappelstamppot met gedroogde tomaatjes en spinazie-kaas rondo

2 porties
35 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pakje Garden Gourmet Vegetarische Spinazie Kaas Rondo
300 g Zoete Aardappel
200 g Spinazie
80 g Zon gedroogde tomaten
40 g Walnoten
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Kook de zoete aardappels

Breng een pan met water aan de kook.

Schil de zoete aardappels en snijd deze in grove stukken.
Kook in zo’n 10 minuten gaar

2. Bak de spinazie-kaas rondo's

Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin
de Garden Gourmet spinazie-kaas rondo’s zo’n 8-10
minuten

3. Bereid de overige ingrediënten

Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes hak de
walnoten grof

4. Maak de aardappelpuree

Giet de zoete aardappels af, maar bewaar een scheutje
kookvocht. Stamp de aardappels en maak de puree
smeuïg met een scheutje olie en het kookvocht

5. Voeg de overige ingrediënten toe

Voeg de spinazie, walnoten en zongedroogde tomaten toe
aan de zoete aardappels en meng door elkaar

6. Serveren

Serveer de zoete aardappelstamppot met de Garden
Gourmet Veggie spinazie-kaas rondo’s.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
53.4 Grams
Energie
469.3 kilocalorieën
vetten
23 Grams
Eiwit
16.3 Grams