groene maaltijdsalade

Spinazie-kaas rondo met groene groente maaltijdsalade

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische Spinazie-Kaas Rondo
250 g broccoli
200 g bonenmix kidney
100 g spinazie
6 radijsjes
2 el mais
4 el extra vergine olijfolie
2 el balsamico azijn
zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Spinazie-kaas rondo met groene groente maaltijdsalade

Een heerlijke maaltijdsalade vol groene groente en de vegetarische spinazie-kaas rondo. Vol smaak en super makkelijk om te maken. Probeer het eens zelf!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Bereid de broccoli

Snijd de broccoli in roosjes en blancheer ze in ca. 4 min. in kokend water met wat zout net gaar. Giet ze af en laat afkoelen.

2. Bak de spinazie-kaas rondo's

Bak de spinazie-kaas rondo’s volgens de aanwijzing op de verpakking in de koekenpan of in de oven.

3. Maak de salade

Schep in een ruime kom de spinazie met de broccoli door elkaar. Breng op smaak met olijfolie, balsamico-azijn, zout en peper.

4. Verwarm de bonenmix

Verwarm de bonenmix licht.

5. Serveer het gerecht

Verdeel de salade op borden of in een schaal. Schep er de bonenmix, mais en radijsjes over en leg de spinazie-kaas rondo’s erbij.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
86.2 Grams
Energie
860 kilocalorieën
vetten
39.6 Grams
Eiwit
40.8 Grams