Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet bakplaat met groenten en spinazie kaas rondo's

Bakplaat met groenten en spinazie-kaas rondo's

Serving 4 porties
Tijdsduur 1 H. 12 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 pakken Garden Gourmet Vegetarische Spinazie-kaas Rondo
500 g groene asperges
400 g pompoen
2 venkelbollen
1 rode ui
500 g krieltjes
4 takjes verse tijm
4 tl venkelzaad
3 el granaatappelpitjes
2 el olijfolie
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Bakplaat met groenten en spinazie-kaas rondo's

Probeer deze winter dit heerlijke recept gemaakt met onze vegetarische Garden Gourmet Spinazie Kaas Rondo, pompoen en asperges. Je zult het geweldig vinden!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2. Kook de asperges

Snijd eerst 1-2 cm van de onderkant van de asperges af. Schil daarna de onderste 4 cm van de groene asperges. Kook ze in wat water met een snufje zout gedurende 2-3 minuten tot ze beetgaar zijn en schep ze met een schuimspaan dan direct in een bak met koud water.

3. Kook de aardappelen

Kook de aardappelen ca. 3 minuten in een ruime pan met water en een snufje zout.

4. Schil de pompoen, rode ui en venkel

Schil eerst de pompoen en rode ui. Snijd de stengels en onderkant van de venkel af. Maak je werkblad schoon en gooi het groenteafval bij het GFT.

5. Snijd de groente in partjes

Snijd vervolgens de pompoen, venkel en rode ui in partjes van ca. 2-3 centimeter.

6. Halveer de aardappelen

Snijd/ halveer de aardappelen in gelijke delen, niet te groot.

7. Verdeel over de bakplaat

Verdeel de groenten en aardappelen over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en wat peper, zout, tijmblaadjes en gemalen venkelzaadjes.

8. Rooster de groenten en aardappelen

Rooster de groenten en aardappel in ongeveer 30 minuten gaar in het midden van de oven. Indien nodig na 15 minuten voorzichtig omscheppen.

9. Bak de spinazie kaas rondo's

Bak de Garden Gourmet spinazie kaas rondo's ongeveer 12 tot 14 minuten mee tussen de groenten op de bakplaat, of bak ze apart ongeveer 10 minuten in een koekenpan.

10. Serveren maar!

Bij het serveren, garneer de feestelijke bakplaat met granaatappel en een handje geplette walnoten.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
75.2 Grams
Energie
552.9 kilocalorieën
vetten
20.5 Grams
Eiwit
22.9 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox