Rice curry with Vegatable balls

Curry met groenteballetjes en rijst

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Groenteballetjes
250 gram voorgekookte rijst
200 gram ui
50 gram geraspte tomaat
Kerriekruiden (naar smaak)
1 eetlepel olijfolie
Zout
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Curry met groenteballetjes en rijst

Probeer dit Aziatisch geïnspireerde gerecht gemaakt met de Garden Gourmet groenteballetjes met curry en rijst. Gemakkelijk en snel te bereiden binnen 20 minuten.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Bereid de ui en kook de rijst

Pel en snipper de ui en kook de rijst in 8 tot 10 minuten gaar.

2. Bak de uien

Bak de uien met een eetlepel olijfolie en een snufje zout, gedurende 10 minuten.

3. Bak de Garden Gourmet Groenteballetjes

Voeg de Garden Gourmet Groenteballetjes toe en bak ze 4 minuten, draai deze af en toe om. Voeg kerrie naar smaak toe, roer en voeg tomaat en water toe. Laat dit 2 minuten koken, roer dit af en toe door.

4. Voeg de rijst toe en serveer!

Voeg de rijst toe, roer en laat nog 2 minuten koken. Serveer dit op de borden en eet smakelijk!

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Serveertip
Serveer met gehakte peterselie en cashewnoten voor een frisse, knapperige touch.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
47.6 Grams
Energie
477.1 kilocalorieën
vetten
22.5 Grams
Eiwit
18.8 Grams