Pel en snipper de ui en kook de rijst in 8 tot 10 minuten gaar.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegetarische Groenteballetjes
      
  250 gram voorgekookte rijst
      
  200 gram ui
      
  50 gram geraspte tomaat
      
  Kerriekruiden (naar smaak)
      
  1 eetlepel olijfolie
      
  Zout
      
  Curry met groenteballetjes en rijst
Probeer dit Aziatisch geïnspireerde gerecht gemaakt met de Garden Gourmet groenteballetjes met curry en rijst. Gemakkelijk en snel te bereiden binnen 20 minuten.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Bereid de ui en kook de rijst
      
            2. Bak de uien
      
            Bak de uien met een eetlepel olijfolie en een snufje zout, gedurende 10 minuten.
3. Bak de Garden Gourmet Groenteballetjes
      
            Voeg de Garden Gourmet Groenteballetjes toe en bak ze 4 minuten, draai deze af en toe om. Voeg kerrie naar smaak toe, roer en voeg tomaat en water toe. Laat dit 2 minuten koken, roer dit af en toe door.
5. Voeg de rijst toe en serveer!
      
            Voeg de rijst toe, roer en laat nog 2 minuten koken. Serveer dit op de borden en eet smakelijk!
  CULINAIRE TIP
Serveertip
      
            Serveer met gehakte peterselie en cashewnoten voor een frisse, knapperige touch.
      
      VOEDINGSWAARDEN
          Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
                                      47.6 Grams
                              Energie
                                      483.7 kilocalorieën
                              vetten
                                      23.2 Grams
                              Eiwit
                                      18.8 Grams