tagliatelle met groente balletjes

Romige tagliatelle met pesto en vegatarische groenteballetjes

Serving 2 porties
Tijdsduur 30 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische Groenteballetjes
200 g tagliatelle
250 g cherrytomaten
150 g doperwten
100 ml kookroom
2 el (verse) pesto
1 bosje verse basilicum
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Romige tagliatelle met pesto en vegatarische groenteballetjes

Een heerlijke romige tagliatelle met groente en vegetarische groenteballetjes, op smaak gebracht met pesto en verse basilicum. Eet smakelijk!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Verdeel de vega balletjes en tomaatjes op een bakplaatje.

2. Kook de pasta

Kook de pasta in 10 min. ‘al dente’. Kook de laatste 5 min. de doperwten mee.

3. Bak de balletjes en tomaatjes

Zet tegelijkertijd de balletjes met de tomaatjes ca. 7 min. in de oven.

4. Maak de pasta

Giet de pasta met doperwten in een vergiet, doe terug in de pan, roer de room erdoor en breng even aan de kook. Voeg de pesto toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer het gerecht

Serveer de pasta met doperwten, de vegetarische balletjes en tomaatjes en bestrooi met grofgesneden basilicum.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
93.1 Grams
Energie
746.4 kilocalorieën
vetten
24 Grams
Eiwit
31.2 Grams