Quinoa Lentesalade met groenteballetjes

4 servings Serving
22 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

1 Pakket Vegetarische groenteballetjes
200 g quinoa
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
1 gekookte rode biet
50 g rucola
6 radijsjes
1 sinaasappel
1 citroen
1 klein bosje dille
olijfolie
zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Kook de quinoa volgens de verpakking in ongeveer 12 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd de biet in blokjes en de radijsjes in plakjes. Snipper de ui en knoflook en bak ze in een beetje olie glazig. Voeg de bietenblokjes toe en bak ze kort mee.

Meng het mengsel met de quinoa. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snijd hem in stukjes

Meng het quinoa-mengsel licht met de rucola, sinaasappel en radijs. Breng op smaak met olijfolie, citroenschil, sap en zout en peper. Bak de groenteballetjes zoals aangegeven op de verpakking.

Schep de salade op een kom. Verdeel de balletjes en garneer met dille.

Nutritional Information
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energy
230.58 Kcal
Carbohydrates
37.52 g
Protein
8.17 g
Fats
5.78 g