Lentesalade met groenteballetjes

Quinoa Lentesalade met groenteballetjes

4 servings
22 MIN
Gemakkelijk

Ingredients

1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Groenteballetjes
200 g quinoa
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
1 gekookte rode biet
50 g rucola
6 radijsjes
1 sinaasappel
1 citroen
1 klein bosje dille
olijfolie
zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Preparation

Kook de quinoa volgens de verpakking in ongeveer 12 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd de biet in blokjes en de radijsjes in plakjes. Snipper de ui en knoflook en bak ze in een beetje olie glazig. Voeg de bietenblokjes toe en bak ze kort mee.

Meng het mengsel met de quinoa. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snijd hem in stukjes

Meng het quinoa-mengsel licht met de rucola, sinaasappel en radijs. Breng op smaak met olijfolie, citroenschil, sap en zout en peper. Bak de groenteballetjes zoals aangegeven op de verpakking.

Schep de salade op een kom. Verdeel de balletjes en garneer met dille.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
230.6 kilocalorieën
Eiwit
8.2 Grams
koolhydraten
37.5 Grams
vetten
5.8 Grams