Romige Champignonsoep Met Vegetarische Ballen

Romige Champignonsoep Met Groenteballetjes

2 porties
20 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische groenteballetjes
250 tot 300 g gemengde paddenstoelen (zoals cantharellen, kastanjechampignons, champignons)
1 kleine wortel
1/4 venkelknol
1 kleine ui
1000 ml groentebouillon (van 1 bouillonblokje)
150 tot 200 ml (vegan) room
een paar takjes tijm (voor garnering)
olijfolie om te frituren
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Snijd de wortel, venkel en ui in kleine stukjes. Hak de champignons grof. Fruit het groentemengsel in de olie tot de ui glazig is. Voeg de gemengde champignons toe en bak ze mee.

2.

Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Voeg de room toe, roer, breng weer aan de kook. Voeg eventueel wat zout toe.

3.

Bak de Garden Gourmet Groenteballen rondom in een beetje olie lichtbruin en verdeel ze over soepkommen of borden.

4.

Schep de soep met champignons op de balletjes en garneer met tijm.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
24.5 Grams
Energie
383.2 kilocalorieën
vetten
23 Grams
Eiwit
20.9 Grams