Romige Champignonsoep Met Vegetarische Ballen

Romige Champignonsoep Met Groenteballetjes

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische groenteballetjes
250 tot 300 g gemengde paddenstoelen (zoals cantharellen, kastanjechampignons, champignons)
1 kleine wortel
1/4 venkelknol
1 kleine ui
1000 ml groentebouillon (van 1 bouillonblokje)
150 tot 200 ml (vegan) room
een paar takjes tijm (voor garnering)
olijfolie om te frituren
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Romige Champignonsoep Met Groenteballetjes

Trek in een lekkere warme soep op een koude winterdag? Maak dan deze overheerlijke rijkgevulde romige champignonsoep met groenteballetjes, eet smakelijk!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Snij de groente

Snij de wortel, venkel en ui in kleine stukjes. Hak de champignons grof. Fruit het groentemengsel in de olie tot de ui glazig is. Voeg de gemengde champignons toe en bak ze mee.

2. Breng de soep aan de kook

Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Voeg de room toe, roer, breng weer aan de kook. Voeg eventueel wat zout toe.

3. Bak de groenteballen

Bak de Garden Gourmet Groenteballen rondom in een beetje olie lichtbruin en verdeel ze over soepkommen of borden.

4. Serveren maar!

Schep de soep met champignons op de balletjes en garneer met tijm.

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Serveertip
Deze soep smaakt nog lekkerder met warm brood.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
24.5 Grams
Energie
383.2 kilocalorieën
vetten
23 Grams
Eiwit
20.9 Grams