Garden Gourmet Sensationele Gemarineerde Stukken Italiaans

Quiche met Italiaanse gemarineerde stukjes

Serving 5 porties
Tijdsduur 1 H.
Bereidingsgemak Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Mediterraans
1 kleine aubergine
1 kleine courgette
1 rode ui
100 g groene aspergetips
200 ml plantaardige melk
100 g kerstomaatjes
50 ml plantaardige kookroom of creme fraiche
80 g geraspte vegan kaas
2 el maizena
6 plakjes hartig taartdeeg
gedroogde oregano
basilicum om te garneren
olie om te bakken
zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Quiche met Italiaanse gemarineerde stukjes

Zin in een Frans tintje in je keuken? Probeer deze heerlijke veganistische quiche met Garden Gourmet Sensational Gemarineerde Stukjes, zo lekker!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Laat het quichedeeg ontdooien en snij de groente

Laat de plakjes quichedeeg ontdooien. Snij de courgette en aubergine in stukjes en de ui in ringen.

2. Fruit de groenten een paar minuten

Fruit de groenten een paar minuten in een beetje olie tot ze lichtbruin zijn, bestrooi ze met oregano en laat ze afkoelen. Blancheer de asperges (1 minuut in kokend water) en spoel ze af onder koud water. Halveer de tomaten. Bak de gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking.

3. Verwarm de oven en bekleed de quichevorm met het deeg

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed de quichevorm met het deeg. Meng de melk met de crème fraîche, kaas en maizena en breng op smaak met peper en zout.

4. Verdeel de groenten over de quiche

Zet de quichevorm op een bakplaat en verdeel de gebakken groenten, tomaten en de stukjes over de quiche. Giet het melkmengsel erover en verdeel de asperges erover.

5. Bak de quiche en serveer

Bak de quiche ongeveer 40 minuten. Garneer met verse basilicum en serveer bijvoorbeeld met een rucola-salade met olijfolie en balsamico-azijn.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
56 Grams
Energie
486.7 kilocalorieën
vetten
24 Grams
Eiwit
12.7 Grams