Vegetarische taco's met yoghurt en harissasaus

Taco's met vegetarische balletjes, harissa en yoghurt

2 porties
12 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Balletjes
6 taco tortilla's
½ rode ui
250 ml yoghurt
1 eetlepel harissasaus
Sap van een citroen
2 el granaatappelpitjes
Verse koriander
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Meng de yoghurt met de harissa.

Meng de yoghurt met harissasaus

2. Bak de gehaktballetjes 4-7 min in een pan. Bak de tortilla's aan beide kanten 1 minuut in een pan. Haal uit de pan en voeg u toe

Bak de gehaktballetjes 4-7 min in een pan. Bak de tortilla's aan beide kanten 1 minuut in een pan. Haal uit de pan en bestrijk met een beetje yoghurtsaus.

3. Verdeel drie gehaktballetjes over elke taco en werk af met granaatappelpitjes, rode ui en verse koriander. Verspreid tot slot een beetje

Verdeel drie gehaktballetjes over elke taco en werk af met granaatappelpitjes, rode ui en verse koriander. Pers tot slot een beetje limoensap over de gehaktballetjes.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
583.8 kilocalorieën
Eiwit
37 Grams
koolhydraten
72.6 Grams
vetten
15 Grams